Om os


Mit navn er Mie Thorsen og jeg er indehaver af Vilaire Copenhagen - Studio & Academy. 

Min rejse startede d. 16 december 2017, hvor jeg blev certificeret vippeteknikker hos Lash Bar.
Jeg har altid forsøgt at opnå det umulige og valgte derfor at deltage i Danmarksmesterskaberne, efter blot tre måneder - hvilket jeg vandt. 

Det var jo helt surrealistisk og hér startede det hele for alvor. 

Min plan var hele tiden, at det bare skulle være en sidebeskæftigelse og  gjorde det egentligt sideløbende med at jeg uddannede mig til socialrådgiver, men jeg kunne godt mærke at faget voksede på mig, som dagene gik. Da jeg blev færdiguddannet socialrådgiver i sommeren 2020, valgte jeg at åbne min første salon på Kompagnistræde i centrum, hvor jeg gik all-in. 

Sidenhen har jeg deltaget i flere konkurrencer og kan nu også kalde mig "Dansk Lash Lift Mester 2020".

I 2021 nåede jeg endnu en milepæl og blev jeg udvalgt til at være dommer til danmarksmesterskabet i lashlift, hvilket jeg føler mig så utroligt beæret over at få lov til. Sidst, men ikke mindst, vandt jeg en 3. plads til Elleebanas verdensmesterskab i slutningen af år 2021, hvilket jeg også er utroligt beæret over.

 Jeg har hele tiden vidst at jeg gerne ville udvide og have mere plads. I september 2021 tog jeg endnu et spring, hvor jeg rykkede lokation til en større og langt mere indbydende salon, på Trekronergade i Valby.

 Min rejse er langt fra slut og jeg har ambitioner om hvor jeg gerne vil hen, hvilket jeg agter at sigte efter. 

 - At beskæftige sig med noget man elsker, burde alle gøre! 

Jeg håber i vil følge med.

 

Xoxo, Mie Thorsen

 #Fightforyourdream #theskyisthelimmit